Angajari videochat Bucuresti

frame

Pentru ca ne respectam foarte mult colaboratoarele, avem grija ca angajarea la RedRose Studio sa fie o experienta cat mai usoara pentru tine. Avem proceduri simple, rapide si eficiente, fiindca stim ca timpul tau este pretios. Suntem deschisi sa te cunoastem si abia asteptam sa-ti vorbim despre studioul nostru elegant, de care suntem atat de mandri. Asadar, nu trebuie sa ai nicio emotie, pentru ca la RedRose Studio toata lumea e prietenoasa si amabila cu tine!

Cum devin model de videochat?

frame

Totul incepe cu un telefon

Dupa ce ati stabilit de comun acord toate detaliile referitoare la data interviului, vei primi adresa noastra printr-un sms sau mesaj Whatsapp, astfel incat sa nu fie necesar sa tii minte sau sa iti notezi si sa ratacesti hartia. Primind harta pe Whatsapp, iti va fi foarte usor sa ne gasesti.

Ne bucuram de vizita ta

Odata ajunsa la RedRose Studio, o persoana simpatica si vorbareata te va intampina. Ea iti va explica in detaliu tot ce e nevoie sa stii despre studioul nostru. Apoi, iti va face o prezentare a RedRose Studio, astfel incat sa te convingi cu ochii tai cat de frumos si elegant este la noi.

Sedinta foto personalizata

Imediat dupa interviu, se stabileste o sedinta foto personalizata cu una dintre fotografele noastre profesioniste, care va fi si trainerul tau de videochat la RedRose Studio. Acest lucru este gandit sa te avantajeze pe tine, de aceea am investit in pregatirea colaboratoarelor noastre si am trimis fiecare trainer la cursuri specializate de fotografie. Tocmai pentru a-ti fi mai usor sa te adaptezi si sa faci poze exact cu persoana care iti va fi alaturi in tot drumul la RedRose Studio.

Incepi sa castigi bani

Din acest moment esti deja model RedRose Studio si iti poti alege programul pentru a evolua financiar. Urmatoarea ta intalnire va fi cu unul din trainerii RedRose Studio ce te va ajuta sa intelegi mai bine tainele acestui domeniu prin intermediul unui curs de initiere. Si chiar daca nu te descurci 100% de la inceput, fii relaxata. In echipa RedRose Studio, trainerul este un prieten, un team leader care iti ofera sprijin permanent. Fiindca toate fetele de la training sunt foste modele si stiu cel mai bine sa te inteleaga si sa te ajute sa castigi tot mai multi bani.